شرح وظایف اداره نظارت بر موادغذایی:
۱- مشاوره و طراحی کارخانجات مواد غذایی بر اساس GMPوhaccp
۲- مشارکت در تهیه استاندارد های تخصصی و مربوط به دسترسی و ساخت و کنترل مواد
۳- مطالعه و بررسی و کنترل رفرانس های سازمانهای بین المللی
۴- مطالعه و بررسی و جمع آوری اطلاعات فنی در مورد کالاهای وارده به کشور از نظر ترکیبات تشکیل دهنده
۵- نظارت بر گواهینامه های ساخت مواد که از کشورهای مبدا صادر می شود
۶- نظارت بر کیفیت کارگاهها و کارخانجات وپایش محصولات مربوطه
۷- نظارت بر تجزیه و ترکیب ساخت محصولات بر اساس فرمول ارائه شده
۸- تشکیل کمیته های کنترل و نظارت میان بخشی و فرا بخشی
۹- سرپرستی و طرح ریزی و شرکت در کمیته های آموزشی
۱۰- انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی
۱۱- نظارت بر تنظیم نقش های واحد های تولیدی
۱۲- نظارت و همکاری با واحد های تولیدی و کنترل مستمر تولیدات واحدهای تحت پوشش
۱۳- اموزش مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش
۱۴- تشکیل کمیته های قانونی صدور پروانه تاسیس و مسئول فنی
۱۵- نظارت بر کار و اموزش اکیپ های بازرسی و تهیه وسایل مورد نیاز آنها
۱۶- پیگیری و نظارت بر طرح های اجرایی اداره کل نظارت بردارو و غذا
۱۷- پیگیری و نظارت بر طرح های اجرایی دفتربهبود تغذیه
۱۸- جمع آوری و انهدام کالاهای فاسد و غیر قابل مصرف
۱۹- بزرگداشت روز جهانی غذا – هفته سلامت