اخبار معاونت - آرشیو
توصیه های غذایی جهت افزایش ایمنی و مقاومت بدن در برابر کرونا
توصیه های غذایی جهت افزایش ایمنی و مقاومت بدن در بیماری کرونا ۱-مصرف سبزیجات تازه ،لبنیات کم چرب ،پروتئین ،عسل ۲-مصرف مواد غذایی دارای امگا ۳ ،و انواع ویتامین ها(آ، ث ،ب۱۲ ،ب۶ ،دی) ۳-در صورت استفاده از مکمل ها و قرص های ویتامین ،حتما بایستی با پزشک معالج مشورت و پس از تجویز استفاده شود. ۴-در خصوص استفاده از گیاهان دارویی ،مصرف بی رویه و غیر اصولی با توجه به وجود فاکتورهای ناشناخته در این گیاهان ،ممکن است خطراتی به همراه داشته و مشکلاتی را ایجاد کند.
ادامه مطلبروز جهانی غذا
شعار روز جهانی غذا:همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا
ادامه مطلبنکات مهم در استفاده از الکل و ضدعفونی کننده ها
توصیه های مهم در استفاده از الکل و ضدعفونی کننده ها: می بایست از محلول های ضدعفونی کننده ای استفاده کرد که پروانه وزارت بهداشت دارند و برای خرید حتما به داروخانه ها مراجعه شود. محلول های الکلی ۷۰ درصد قابل رقیق کردن نیستند و باید مستقیما از آنها استفاده کرد. توصیه می شود به هیچ وجه از الکل های صنعتی (متانول)برای ضدعفونی کردن دست و سطوح استفاده نشود،زیرا بسیار خطرناک است. در صورت استفاده از محلول های ضدعفونی حاوی الکل ،آنرا بلافاصله پاک نکنید بلکه باید چند دقیقه بر روی سطوح بگذارید بماند تا تاثیر بگذارند.
ادامه مطلبترفندهای صنایع تولید محصولات دخانی و نیکوتین
ادامه مطلب