دقت در انتخاب نوع آجیل مصرفی
دقت در انتخاب نوع آجیل مصرفی
انواع آجیل معمولا به صورت بوداده و پرنمک عرضه میشوند که افراط در مصرف آن موجب افزایش فشار خون و بدنبال آن تجمع آب در بدن (ادم) میشود.
ادامه مطلبانواع آجیل معمولا به صورت بوداده و پرنمک عرضه میشوند که افراط در مصرف آن موجب افزایش فشار خون و بدنبال آن تجمع آب در بدن (ادم) میشود.
ادامه مطلبمغزهای آجیل حاوی مقادیر مناسبی پروتئین های گیاهی هستند که اگر به همراه انواع دیگری از پروتئین های گیاهی مانند حبوبات یا غلات مصرف شوند تاثیر بهتر و بیشتری در سلامتی بدن انسان دارند.
ادامه مطلب