اخبار معاونت - آرشیو

توصیه تغذیه ای نوروز

توصیه تغذیه ای نوروز

یکی از زیان های مهم مصرف شیرینی، چاقی و عوارض ناشی از آن است چراکه مواد قندی و نشاسته ای به راحتی تبدیل به چربی شده و در بدن ذخیره می شود. بهتر است از شیرینی های خشک کوچک مثل نان برنجی و نان نخودچی برای پذیرایی در ایام نوروز استفاده شود.

ادامه مطلب
توصیه بهداشتی نوروز

توصیه بهداشتی ایام نوروز

بهتر است از مصرف انواع بو داده و پر نمک آجیل خصوصا اگر به بیماری فشارخون یا کلیوی مبتلا هستید خودداری و انواع خام را خریداری کنید. هرگز غذاهای پخته شده را بیش از ۲ ساعت در دمای محیط رها نکنید. ضمن سفر از حمل گوشت خام و تخم مرغ خام و فرآورده ی لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید، چراکه سریعا فاسد می شوند. از قراردادن ظروف پلاستیکی آب بسته بندی شده در فریزر یا جا یخی یخچال و استفاده از آب یخ زده به علت تولید مواد مضر به شدت بپرهیزید.

ادامه مطلب