ادامه مانور بازرسی از سطح عرضه در نوروز ۱۴۰۳

کارشناسان واحد نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل با همراهی کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه،اداره صمت و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی از اصناف آرایشی و بهداشتی شهرستان زابل ، در راستای ساماندهی فروشگاه های عرضه کننده اقلام آرایشی و بهداشتی با هدف حفظ سلامت شهروندان، از مراکز مذکور بازرسی بعمل آوردند.

بازدید های نوروزی

در راستای بازدید های نوروزی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل، بازدیدی توسط کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های غذایی وآشامیدنی این معاونت از واحدهای تولیدی کیک و کلوچه پزی به جهت پایش و ارزیابی مستمر صورت گرفت. این بازدید د‌ر راستای تشدید نظارت، جهت بررسی رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد.

زنبور گزیدگی

برای پیشگیری از گزش حشرات در محیط های باز، پیراهن آستین بلند و شلوار بلند به کودکان بپوشانید.

بازدید

بازدید کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل از داروخانه های سطح شهر زابل در ایام نوروز