×
تنظیمات ویجت
صفحه اصلی دانشگاه
وزارت بهداشت
سازمان غذا دارو
۱۵:۵۹ - سه شنبه ۰۴ دی ۱۴۰۳
Toggle navigation
درباره معاونت
معاونت غذا ودارو
معرفی کارکنان
امور اداری
روابط عمومی
واحد آموزش
امور خدمات
مدیریت ها
اداره نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی
معرفی مدیریت
ساختار سازمانی
امور داروخانه ها
معرفی واحد
لیست ها و فرمها
آیین نامه ها و بخشنامه ها
فنی و نظارت
نظارت بر امور بیمارستان ها و شرکت ها
بیماران خاص
داروهای تحت کنترل
معرفی کارکنان
رسیدگی به شکایات مردمی واحد دارو معاونت غذاو دارو
راه های ارتباطی
اداره فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل
تاریخچه
معرفی (پرسنل)
فرآورده های طبیعی
ضوابط و مقررات
فرآیند ثبت
چک لیست ها و فرم ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده های سنتی
ضوابط و مقررات
فرآیند ثبت
چک لیست ها و فرم ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده های مکمل
ضوابط و مقررات
فرآیند ثبت
چک لیست ها و فرم ها
فهرست فرآورده ها
رسیدگی به شکایات مردمی واحد فرآورده های طبیعی و مکمل معاونت غذاو دارو
آموزش
آموزش های عمومی
آموزش های اختصاصی
تولیدات چاپی و غیرچاپی
منابع
واحدهای تحت پوشش
عطاری ها
باشگاه های بدنسازی
تماس با ما
اداره نظارت و ارزیابی فرآوردها خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
معرفی (کارکنان)
فرمها و مدارک
دستورالعمل ها و بخشنامه ها
رسیدگی به شکایات مردمی واحد غذا معاونت غذاو دارو
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
تاریخچه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
نظام نامه
معرفی آزمایشگاه
بیانیه خط مشی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
مسئولیت قانونی آزمایشگاه
توانمندی های فنی در آزمایشگاه مواد غذایی
دستورالعمل ها
دستورالعمل خرید خدمات و ملزومات انجام آزمون
دستورالعمل انجام خدمات کالیبراسیون
شرح وظایف
شرح وظایف کارشناس مسئول
شرح وظایف کارشناس بخش میکروبی
شرح وظایف کارشناس بخش شیمی
شرح وظایف متصدی امود دفتری
پمفلت
فرم ها
فرم آموزش به مسئول فنی کارشناس آزمایشگاه کارخانجات
فرم آموزش به کارآموزان معرفی شده از دانشگاه
فرم تحویل نمونه
فرم جواب آزمایش نمونه مشروبات الکلی
فرم شکایت از جواب آزمایش
واحد تحقیق و توسعه
تحقیق و توسعه
اطلاعیه ها
سهمیه بندی داروهای بیماران متابولیک
ارتباط با واحد رسیدگی به کمبود دارویی و توزیع داروهای خاص
داروخانه های منتخب انسولین
لیست داروخانه های مجاز به توزیع شیرخشک رژیمی
سامانه ها
سامانه استعلام اصالت فرآورده های سلامت محور
سامانه اطلاعات دارویی کشور
سامانه استعلام پروانه های بهداشتی
ثبت منبع مواد غذایی و آشامیدنی
سامانه مدیریت کرونا
سامانه شیرخشک و بیماران متابولیک
میز خدمت الکترونیکی
اهداف و رسالت
چارت سازمانی
اطلاعات تماس
پیشنهاد و شکایات
رسیدگی به شکایات مردمی واحد دارو معاونت غذاو دارو
رسیدگی به شکایات مردمی واحد غذا معاونت غذاو دارو
رسیدگی به شکایات مردمی واحد فرآورده های طبیعی و مکمل معاونت غذاو دارو
رسیدگی به شکایات مردمی واحد تجهیزات پزشکی معاونت غذاو دارو
فرم نظرسنجی ارباب رجوع
رادیو دانشگاه   
صفحهاصلی
اخبار
اخبار معاونت
آرشیو
بهمن ۱۳۹۹
اخبار معاونت - آرشیو
بیماری سل شایع ترین عامل عفونی مرگ بالغین است
۲۹ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
داروها تا چه زمانی بعد از باز شدن قابل استفاده هستند؟
۲۸ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
مصرف الکل و بزهکاری
۲۶ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
داروهای ممنوعه در انتقال خون
۲۶ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
نکاتی در خصوص پیشگیری از مسمومیت های ناشی از قارچ های سمی
۲۱ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر همگان مبارک
۲۱ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
وبینار تجویز و مصرف منطقی فرآورده های گیاهی بازار دارویی ایران
۱۳ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
اپلیکیشن تیتک بهترین راه برای یافتن انسولین قلمی
۱۳ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
" انقلاب اسلامی، مکتب شهید سلیمانی، جبهه مقاومت و استکبارستیزی "
۱۱ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
وبینار دارو درمانی بیماری های زنان با داروهای نوین و گیاهی
۱۱ بهمن ۱۳۹۹
ادامه مطلب
«
1
2
»