اخبار معاونت - آرشیو
توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی بستهبندی مواد غذایی راهی جهت سلامت و تناسب اندام
توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی بستهبندی مواد غذایی راهی جهت سلامت و تناسب اندام
نشانگرهای رنگی تغذیهای با درج موارد شاخصهای قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در هر سهم از ماده غذایی به مصرفکننده کمک میکند تا بتواند با نگاه سریع و با استفاده از رنگهای سبز (بیانگر اندک )، نارنجی (متوسط) و رنگ قرمز (زیاد) ماده غذایی را از حیث شاخصهای مهم تغذیهای ارزیابی و مناسبترین را انتخاب کند.
ادامه مطلب
۱۵ دی صدور فرمان تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران(امام راحل) مبنی بر تشکیل گزینش گرامی باد.
۱۵ دی صدور فرمان تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران(امام راحل) مبنی بر تشکیل گزینش گرامی باد.
ادامه مطلب
نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گرامی باد
نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گرامی باد
ادامه مطلب
شهادت حضرت زهرا (س) بر تمام شیعیان جهان تسلیت باد
شهادت حضرت زهرا (س) بر تمام شیعیان جهان تسلیت باد
ادامه مطلب