توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی بستهبندی مواد غذایی راهی جهت سلامت و تناسب اندام
توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی بستهبندی مواد غذایی راهی جهت سلامت و تناسب اندام
توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی بستهبندی مواد غذایی راهی جهت سلامت و تناسب اندام
نشانگرهای رنگی تغذیهای با درج موارد شاخصهای قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در هر سهم از ماده غذایی به مصرفکننده کمک میکند تا بتواند با نگاه سریع و با استفاده از رنگهای سبز (بیانگر اندک )، نارنجی (متوسط) و رنگ قرمز (زیاد) ماده غذایی را از حیث شاخصهای مهم تغذیهای ارزیابی و مناسبترین را انتخاب کند.
نظر شما :