کاهش درصد نمک ، قند و روغن مصرفی
اعمال سیستم برچسب گذاری محصولات غذایی به عنوان اقدامات حمایتی در پروژه های موفق کاهش نمک ، قند و چربی در محصولات غذایی می باشد.این برچسب ها مصرف کننده را برای انتخاب محصول سالم تر هدایت و راهنمایی می کند.
ادامه مطلباعمال سیستم برچسب گذاری محصولات غذایی به عنوان اقدامات حمایتی در پروژه های موفق کاهش نمک ، قند و چربی در محصولات غذایی می باشد.این برچسب ها مصرف کننده را برای انتخاب محصول سالم تر هدایت و راهنمایی می کند.
ادامه مطلببرای اطلاع از میزان نمک دریافتی از محصولات غذایی بسته بندی شده می بایست میزان سدیم درج شده بر روی بسته بندی مواد غذایی را در ۲/۵ ضرب کنید.
ادامه مطلب۱۴۹۷۰ عدد پوکه داروهای تحت کنترل توسط معاونت غذا و دارو معدوم گردید.
ادامه مطلبدر بسیاری از موارد ، حتی در متون علمی از شکر به عنوان سم سفید نام برده می شود ، پس دقت کنید این سم به ظاهر خوش طعم را بیهوده وارد بدن خود نکنید.
ادامه مطلبدر روز سه شنبه ۱۶/۳/۹۶ جلسه ای با حضور موسسین و مسوولین فنی داروخانه های تحت پوشش در محل سالن آمفی تئاتر مجتمع آموزشی دانشگاه برگزار گردید.
ادامه مطلبرئیس اداره نظارت بر مواد غذایی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، در خصوص روش های صحیح تغذیه در این ماه که یکی از موارد مهم جهت جلوگیری از عوارض جسمی و عصبی می باشد مطالبی را بیان نمودند.
ادامه مطلبدومین جلسه کارگروه آموزش معاونت غذا و دارو در سال ۹۶ در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
ادامه مطلبدکتر میری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل در روز دوشنبه هشتم خردادماه سالجاری از داروخانه های سطح منطقه بازدید نمودند.
ادامه مطلبسومین جلسه ستاد توزیع داروی سطح منطقه سیستان در محل دفتر معاونت غذا و داروی زابل برگزار گردید.
ادامه مطلب