توصیه بهداشتی نوروز

توصیه بهداشتی ایام نوروز

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۹ کد : ۳۷۷۴ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۳۳۲
بهتر است از مصرف انواع بو داده و پر نمک آجیل خصوصا اگر به بیماری فشارخون یا کلیوی مبتلا هستید خودداری و انواع خام را خریداری کنید. هرگز غذاهای پخته شده را بیش از ۲ ساعت در دمای محیط رها نکنید. ضمن سفر از حمل گوشت خام و تخم مرغ خام و فرآورده ی لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید، چراکه سریعا فاسد می شوند. از قراردادن ظروف پلاستیکی آب بسته بندی شده در فریزر یا جا یخی یخچال و استفاده از آب یخ زده به علت تولید مواد مضر به شدت بپرهیزید.
توصیه بهداشتی ایام نوروز

بهتر است از مصرف انواع بو داده و پر نمک آجیل خصوصا اگر به بیماری فشار خون یا کلبوی مبتلا هستید خودداری و انواع خام ان را خریداری کنید.

هرگز غذا های پخته شده را بیش از 2 ساعت در دمای محیط رها نکنید.

ضمن سفر از حمل گوشت خام و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید، چرا که سریعا فاسد می شود.

از قرار دادن ظروف پلاستیکی آب بسته بندی شده در فریزر یا جا یخی یخچال و استفاده از آب یخ زده به علت تولید مواد مضر به شدت بپرهیزید.


نظر شما :