تازه های دارو پزشکی

تایید Empagliflozin در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی
تازه های دارو پزشکی

تایید Empagliflozin در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی

سازمان غذا و داروی ایالات متحده، اندیکاسیون تجویز مهار کننده SGLT2 امپاگلیفلوزی را در نارسایی قلبی شدید(HF) تایید کرد و اکنون استفاده از آن را در بیماران مبتلا به HF با کسر جهشی بطن چپ متوسط یا حفظ شده (LVEF) مجاز شمرده است. این بدان معنا است که مهار کننده SGLT2 که زمانی به عنوان یک عامل ضد دیابت در نظر گرفته می شد، برای استفاده در بیماران مبتلا به HF بدون توجه به عملکرد بطن تایید شده است.

تایید این اندیکاسیون گسترده، به ویژه برای کاهش خطر مرگ قلبی عروقی و بستری در بیمارستان ناشی از HF در بزرگسالان، به طور گسترده ای براساس نتایج برجسته از کارآزمایی Preserved EMPEROR- پیش بینی شده بود. این مطالعه کاهش نسبی قابل توجه 21درصدی را در آن نقطه پایانی مرکب طی حدود 2 سال در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی کالس NYHA II-IV و LVEF بیش از 40 درصد مشاهده کرد که امپاگلیفلوزین را همراه با سایر مراقبت های استاندارد دریافت کردند.

برگرفته از نشریه مرکز مراقبت های دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان

باز نشر توسط مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل