معاونت غذا و دارو

برگزاری دوره آموزشی انواع تقلبات در چای، ادویه جات و چاشنی ها

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۵ کد : ۸۷۹ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۸۲۳
دوره آموزشی دو روزه "انواع تقلبات در چای، ادویه جات و چاشنی ها" با هدف بالابردن اطلاعات علمی و کاربردی کارشناسان در معاونت غذا و داروی زابل برگزار گردید.

با توجه به اهمیت شناسایی فرآورده های غذایی تقلبی در صنایع غذایی، در این دوره آموزشی راه های تشخیص انواع ادویه جات تقلبی نظیر دارچین، رازیانه، زردچوبه و... با نمایش تصویر شرح داده شد.


نظر شما :