۱۸خرداد ، روز جهانی ایمنی غذا
۱۸خرداد ، روز جهانی ایمنی غذا
۱۸خرداد ، روز جهانی ایمنی غذا
دسترسی به مقدار کافی غذای ایمن؛ کلید حفظ زندگی و ارتقای سلامتی است. در سال ۲۰۱۸؛ مجمع عمومی سازمان ملل متحد با توجه به اهمیت موضوع بیماری های منتقله از غذا و مباحث ایمنی مواد غذایی و با هدف جلب توجه و الهام بخشیدن به اقدامات برای جلوگیری؛ شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا؛ کمک به امنیت غذایی؛ سلامت انسان ها، رونق اقتصادی و کشاورزی و توسعه پایدار؛ ۷ ژوئن را به عنوان روز جهانی ایمنی غذا اعلام و در تقویم خود به ثبت رسانده است.
در واقع روز جهانی ایمنی مواد غذایی به ما یادآور می شود که چگونه می توانیم در بهبود کیفیت زندگی خود و دیگران مشارکت کنیم. در همین راستا رسالت مدیریت غذا و دارو در خصوص اطمینان دادن به عموم مردم در زمینه دسترسی به غذای سالم و ایمن نیز بیش از پیش جلوه می کند.
نظر شما :