بازدید سرزده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل از داروخانه های سطح سیستان در اولین روز از سال ۱۴۰۳

۰۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۱ کد : ۶۵۸۳ اخبار معاونت
تاکید بر ارائه خدمات دارویی مطلوب در ایام نوروز

دکتر حمیدیان، معاون غذا و دارو در اولین روز از سال جدید با همراهی دکتر شاهوردی ،رئیس انجمن داروسازان شهرستان زابل، به صورت سرزده از داروخانه های شبانه روزی و کشیک سطح شهر زابل بازدید کرد. وی در جریان این بازدیدها ضمن عرض تبریک آغاز سال جدید، با مسئولین فنی و سایر پرسنل داروخانه گفت وگو کرد.

دکتر حمیدیان اظهار داشت: پایش کیفیت ارائه خدمات دارویی در داروخانه، نظارت بر قیمت فروش و رعایت تعرفه های مصوب، بررسی وضعیت حضور مسئولین فنی در داروخانه و پایش ساعات کاری داروخانه ها، از مهمترین موارد مدنظر در بازرسی ها بوده و می باشد.وی یادآور شد: عرضه و فروش دارو در داروخانه ها، باید در حضور مسئول فنی و تحت نظارت مستقیم وی انجام پذیرد.

کنترل نسخ، ارائه داروهای تجویز شده به بیمار، مهر و امضای نسخ و ارائه مشاوره دارویی به بیماران نیز از جمله وظایف مسئول فنی داروخانه می باشد.