پیام تبریک سال نو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل

۰۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۶ کد : ۶۵۸۱ اخبار معاونت
یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال.
پیام تبریک سال نو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل

بهار جلوه شکوه پروردگار در آفرینش ست که می توان با تماشای آن دست پرمهرش برای نوازش رویش را به تماشا نشست. با دیدن آن هیچ به جز مهر را به یاد نمی آوریم و اینکه خورشید مهرش به سوی آفرینش تابان است. بیداردلان بهار را تحول و نو شدن و آن را یادآور روز برخاستن میدانند و بهار را دلیلی برای افزودن بر پرهیزکاری میشمارند. تقارن فرخنده ماه مبارک رمضان به عنوان ماه مهمانی خدا با نوروز باستانی، ما را امیدوار به سرآغازی برای تحولات خیر می کند. سال جدید فرصت مناسبی است تا با یکدیگر عهد و پیمان ببندیم تا رسیدن به توسعه همه جانبه و جامعه ای سالم و آباد، لحظه ای از تلاش و کوشش دست بر نداریم.حلول سال نو را صمیمانه به همه ایرانیان تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان در این سال جدید سعادت، سلامت، سربلندی، عافیت و سرور جاودانه آرزومندم.
دکتر خدیجه حمیدیان معاون غذا و دارو