کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو بهمراه کارشناسان شبکه بهداشت دانشگاه از کارگاه های تولیدی نقل و نبات بازرسی بعمل آوردند.

۲۶ آبان ۱۴۰۲ | ۰۲:۵۷ کد : ۶۱۸۴ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۷۸
.طی این پایش که با هدف حفظ سلامت مواد غذایی مورد توزیع در حوزه تحت نظارت دانشگاه صورت گرفت، به بررسی وضعیت محصولات غذایی موجود، شرایط نگهداری محصولات اعم از شرایط بهداشتی، دمایی و همچنین رعایت دستورالعمل های مربوطه پرداخته و از کلیه قسمت های کارگاه های مذکور بازرسی بعمل آمد. همچنین از محصولات تولیدی به منظور بررسی میزان مطابقت با استانداردهای لازم نمونه برداری و به آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو ارسال شد.
کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو بهمراه کارشناسان شبکه بهداشت دانشگاه از کارگاه های تولیدی نقل و نبات بازرسی بعمل آوردند.


نظر شما :