باید ها و نباید های استفاده از انواع ظروف یکبار مصرف

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۰۲:۱۹ کد : ۶۱۷۵ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۱۱۲
باید ها و نباید های استفاده از انواع ظروف یکبار مصرف
  1.  برای آشامیدن چای و نوشیدنی‌های داغ لیوان‌های مقوایی و کاغذی مناسب‌تر هستند.
  2.  استفاده از ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف برای مواد غذایی خشک زیان چندانی ندارد.
  3.  اما برای مواد غذایی مرطوب امکان انتقال منومر آزاد به داخل مواد غذایی و سپس بدن وجود دارد.
  •  نکته مهم در استفاده از ظروف یکبار مصرف:
  1.  جنس یکبار مصرف‌ها به گونه‌ای است که توانایی نگهداری رنگ را ندارند، به همین دلیل استفاده از آنها احتیاط بیشتری را می طلبد.
  2. هنگام تماس با چای یا غذای داغ، رنگ حل شده و یک لایه از آن همراه غذا یا چای وارد بدن می‌شود.
  •  توجه به علامت اختصاری در کف ظروف یکبار مصرف
  1.  ظروفی که با علامت PE، PP، PS نشان داده می‌شوند و سفید رنگ هستند، می‌توانند برای بسته‌بندی مواد غذایی گرم و مرطوب مورد استفاده قرار گیرند ولی برای نگهداری غذاهای داغ مانند آش و شله زرد مناسب نیستند.
  2.  اعداد ظروف یکبار مصرف بسیار مهم بوده و بیانگر نوع موادی هستند که درون ظروف پلاستیکی به کار رفته‌اند،

 اگر عدد درج شده ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ بود ظرف پیش روی شما مناسب نگهداری مواد غذایی است

 هر چه این اعداد کوچک‌تر باشد ظرف برای نگهداری مواد غذایی مناسب‌تر است، به طوری‌که بهتر است:

 

  •  از ظروفی که عدد ۱ و ۲ روی آنها درج شده برای نگهداری مواد غذایی استفاده کرد،
  •  و اگر این عدد بین ۳ تا ۶ بود (با بزرگ‌تر شدن عدد):احتمال مهاجرت مواد شیمیایی به ماده غذایی افزایش می‌یابد.

نظر شما :