باید ها و نباید های استفاده از انواع ظروف یکبار مصرف
- برای آشامیدن چای و نوشیدنیهای داغ لیوانهای مقوایی و کاغذی مناسبتر هستند.
- استفاده از ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف برای مواد غذایی خشک زیان چندانی ندارد.
- اما برای مواد غذایی مرطوب امکان انتقال منومر آزاد به داخل مواد غذایی و سپس بدن وجود دارد.
- نکته مهم در استفاده از ظروف یکبار مصرف:
- جنس یکبار مصرفها به گونهای است که توانایی نگهداری رنگ را ندارند، به همین دلیل استفاده از آنها احتیاط بیشتری را می طلبد.
- هنگام تماس با چای یا غذای داغ، رنگ حل شده و یک لایه از آن همراه غذا یا چای وارد بدن میشود.
- توجه به علامت اختصاری در کف ظروف یکبار مصرف
- ظروفی که با علامت PE، PP، PS نشان داده میشوند و سفید رنگ هستند، میتوانند برای بستهبندی مواد غذایی گرم و مرطوب مورد استفاده قرار گیرند ولی برای نگهداری غذاهای داغ مانند آش و شله زرد مناسب نیستند.
- اعداد ظروف یکبار مصرف بسیار مهم بوده و بیانگر نوع موادی هستند که درون ظروف پلاستیکی به کار رفتهاند،
اگر عدد درج شده ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ بود ظرف پیش روی شما مناسب نگهداری مواد غذایی است
هر چه این اعداد کوچکتر باشد ظرف برای نگهداری مواد غذایی مناسبتر است، به طوریکه بهتر است:
- از ظروفی که عدد ۱ و ۲ روی آنها درج شده برای نگهداری مواد غذایی استفاده کرد،
- و اگر این عدد بین ۳ تا ۶ بود (با بزرگتر شدن عدد):احتمال مهاجرت مواد شیمیایی به ماده غذایی افزایش مییابد.
نظر شما :