پیام تبریک بمناسبت روز داروساز

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۵ کد : ۵۹۴۶ اخبار معاونت
پیام تبریک بمناسبت روز داروساز

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل، با صدور پیامی، پنجم شهریور ماه روز داروساز را به تمام فعالان این عرصه تبریک گفت. متن پیام تبریک به شرح ذیل است:
پنجم شهریورماه زاد روز حکیم محمد بن زکریای رازی شیمیدان، طبیب، داروشناس و داروساز ایرانی که به نام روز داروساز نام گذاری شده است، فرصتی است برای پاسداشت و قدردانی از زحمات داروسازان و محققان این عرصه مهم،
اینجانب نیز فرصت را مغتنم شمرده و ضمن تبریک این روز به همه داروسازان عزیز و پرتلاش از زحمات شبانه روزی این عزیزان بویژه داروسازان شاغل در منطقه سیستان تشکر و‌ قدردانی می نمایم.امیدوارم همکاران تلاشگر عرصه داروسازی با الهام از منش، رفتار، نگرش و تلاش این دانشمند بزرگ ایرانی در مسیر پیشرفت، تعالی، رشد و بالندگی حرفه داروسازی گام برداشته و‌ منشا خیر و برکت برای کشور عزیزمان باشند.