بازدید معاون غذا و دارو از شرکت های پخش دارویی تحت پوشش دانشگاه

۰۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۲۶ کد : ۵۹۴۳ اخبار معاونت
بازدید معاون غذا و دارو از شرکت های پخش دارویی تحت پوشش دانشگاه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل با تیم همراه در راستای نظارت و بررسی عملکرد ارائه خدمات توزیع و کمبودهای دارویی، بصورت سرزده از چندین شرکت پخش دارویی بازدید بعمل آوردند.دکتر حمیدیان طی صحبت های خود با مدیر و مسئول فنی شرکت های پخش دارویی استان بر تداوم توزیع عادلانه دارو و رعایت برنامه های توزیع ابلاغی این معاونت در سطح حوزه تحت پوشش با هدف تضمین و تسهیل دسترسی مردم، خدمت رسانی هر چه بیشتر و بهتر به مردم شریف سیستان و برنامه ریزی مناسب به منظور پیشگیری از بروز کمبودهای احتمالی دارو و ملزومات مصرفی پزشکی تاکید نمودند.

همچنین به برخی چالش های پیش روی معاونت غذا و دارو در خصوص تامین دارو شامل کاهش قدرت خرید داروخانه های تحت پوشش، سررسید شدن بدهی، مهلت پایین باز پرداخت فاکتورها، نقدی فروشی، سبد فروشی و سایر مشکلات اشاره نمودند.
وی در ادامه افزود: بررسی شرایط نگهداری دارو در انبار، نظارت بر انبارگردانی و انطباق موجودی واقعی با موجودی شرکت در کارتابل سامانه تیتک از جمله وظایف مسئول فنی شرکت پخش می باشد که می بایست اهتمام جدی بر این موارد داشته باشند.
معاون غذا و دارو در ادامه تصریح نمود: وضعیت داروهای موجود در استان روزانه توسط کارشناسان دارویی رصد شده و در صورت دریافت گزارش های کمبود، بلافاصله در سامانه گزارش کمبودهای دارویی سازمان غذا و دارو ثبت و پیگیری لازم جهت تامین انجام می شود.