کمبود شیرخشک‌های رگولار

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۷ کد : ۵۷۹۴ اخبار معاونت
کمبود شیرخشک‌های رگولار

دکتر حمیدیان ، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل درباره کمبود شیرخشک‌های رگولار توضیح داد و در خصوص اقدامات انجام شده در جهت تامین و توزیع این اقلام گفت :
در حوزه شیر خشک نوزاد، انواع محصول شامل شیرخشک عادی (رگولار )، شیرخشک‌های رژیمی و متابولیک تولید می‌شود.شیرخشک‌های رژیمی، متابولیک و غذاهای ویژه دسته ای از فرآورده ها هستند که از ابتدای زنجیره تامین تا داروخانه قابلیت رصد دارند.همچنین در خصوص فروش شیرخشک در سطح عرضه (داروخانه) توصیه ها و تذکرات لازم نسبت به رعایت عدم فروش حجمی به کلیه داروخانه های تابعه داده شده است، و مرتبا در بازدید های میدانی، وضعیت موجودی و عرضه شیر خشک بررسی می گردد.
وی یادآور شد با توجه به بروز کمبود مقطعی شیر خشک ها به ویژه انواع رگولار، واحد نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و اداره نظارت و ارزیابی فرآورد های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو طی مکاتبات شفاهی و کتبی با شرکت‌های توزیع کننده انواع شیرخشک‌ها اقدامات لازم برای توزیع هرچه سریع‌تر این فرآورده‌ها را به شرکت‌های مربوطه اعلام کرده است و بزودی شاهد توزیع میزان بیشتری از این فرآورده‌ها به داروخانه ها خواهیم بود تا مصرف کنندگان این فرآورده‌ها مشکلی نداشته باشند.