نمایشگاه سلامت‌بنیان فرصتی برای نمایش توانمندی‌های حوزه دارو و تجهیزات*

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵ کد : ۵۴۴۷ اخبار معاونت
رئیس سازمان غذا و دارو: نمایشگاه سلامت‌بنیان با هدف نشان دادن توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی و رفع موانع تولید برگزار می‌شود.
نمایشگاه سلامت‌بنیان فرصتی برای نمایش توانمندی‌های حوزه دارو و تجهیزات*

هدف از برگزاری نخستین نمایشگاه سلامت بنیان (دانش بنیان حوزه دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی) علاوه بر نشان دادن توانمندی های این حوزه، فرصتی برای شناسایی و توجه ویژه به مشکلات مربوط به تامین دارو و تجهیزات پزشکی است تا با همکاری دستگاه ها و مجموعه های مرتبط، در جهت حل آن گام برداشته شود.  شناسایی و حمایت بیش از پیش ظرفیت های شرکت های دانش بنیان از اولویت های سازمان غذا و داروست تا مجموعه های فعال این عرصه را در راستای شکوفایی بیشتر همراهی کند. نخستین نمایشگاه محصولات دانش بنیان حوزه سلامت با حضور شرکت تولیدی فعال این عرصه در تاریخ ۸ و ۹ اسفند در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.