شیر خشک های هایپو آلرژیک و نان آلرژیک

۲۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۸ کد : ۳۶۱۹ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۵۴۷۶

این نوع از شیر خشک ها در کودکانی که به پروتئین گاوی حساسیت دارند استفاده می شوند. شیر خشک های هایپوآلرژیک با پسوند " اچ آ" یا "HA" مشخص می شوند. در کودک حساسیت به پروتئین گاوی می تواند به صورت دفع خون در مدفوع، عدم وزن گیری مناسب بچه، کولیک های شکمی شدید و غیر قابل کنترل و رفلاکس های شدیدی که همراه با وزن گیری نامناسب می باشد خود را نشان می دهد. در شیر خشک های اچ آ در واقع مولکول درشت پروتئین گاوی به صورت هیدرولیز شکسته شده و به مولکول های کوچک تر پروتئین که هایپوآلرژیک هستند و ریسک کمتری برای آلرژی دارند استفاده می شود.در برخی از اطفال حتی این پروتئین های کوچک هایپوآلرژیک نیز ممکن است تحمل نشده و همچنان ایجاد علائم آلرژی شود که در این صورت از شیر خشک های حاوی اسید آمینه به جای شیر خشک های هایپوآلرژیک استفاده می شود. این شیر خشک های حاوی اسیدآمینه به شیر خشک های نان-آلرژیک معروف هستند. البته استفاده از شیر خشک های حاوی اسید آمینه در مواردی استفاده می شود که کودک واقعا شیر خشک های هایپوآلرژیک را هم نتواند تحمل کند چرا که شیر خشک های حاوی اسید آمینه نه تنها به علت گران بودن هزینه قابل توجهی را به خانواده وارد می کنند بلکه طعم نامطلوبی داشته و کودک طعم آن را نمی پذیرد.


( ۱۳۸ )

نظر شما :