بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل

۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۳۸۶ اخبار معاونت
بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل

پدافند غیرعامل، ارتقاء تاب آوری فرهنگی و اقتصادی در بستر جهش تولید

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زابل، عباس گنجعلی معاون اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل در سال 1399 بیان داشت  لزوم رعایت تمهیداتی پیشگیرانه جهت مصون داشتن انسان‏ها از خطرات احتمالی از جمله مواردی است که باید همیشه مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: سه راهبرد مهم آموزش، توانمند سازی و مقاوم‌سازی و پیشگیری از تهدیدات به عنوان راهبردهای اساسی پدافند غیرعامل حوزه معاونت غذا و دارو در نظر گرفته شدند و رویکرد سال جاری با توجه به شرایط شیوع بیماری کووید 19 نیز الکترونیک سازی آموزش پدافند غیر عامل خواهد بود که بسته‌های مختلف آموزشی (پمفلت، تراکت، کتاب و ...) در سطوح و زمینه های مختلف در طی سال تهیه و به صورت الکترونیک در سایت معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت دسترسی عموم ارائه خواهد شد.

( ۲ )