توصیه های غذایی جهت ماه مبارک رمضان
توصیه های غذایی جهت ماه مبارک رمضان
1- در ماه مبارک رمضان جهت تامین قند خون مورد نیاز بدن خود از قندهای طبیعی مانند خرما استفاده کنید.
2- در وعده افطار، از غذاهای سبک و کم حجم مانند نان، پنیر، سبزی، فرنی و شیربرنج استفاده کنید.
3- در ماه مبارک رمضان جهت تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود و رفع عطش از سوپ سبزیجات بدون چربی استفاده کنید.
4- در ماه مبارک رمضان بهتر است سبزیجات بیشتر در وعده افطار و میوه جات بیشتر در وعده سحری استفاده شوند.
5- غذا خوردن اصلی در ماه مبارک رمضان در 3 مرحله ی سحر، افطار و شام می باشد که لازم است کاملا از هم مجزا باشند.
نظر شما :