توصیه های غذایی جهت ماه مبارک رمضان

توصیه های غذایی جهت ماه مبارک رمضان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۶ کد : ۲۱۴۴ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۴۶۱
توصیه های غذایی جهت ماه مبارک رمضان

1- در ماه مبارک رمضان جهت تامین قند خون مورد نیاز بدن خود از قندهای طبیعی مانند خرما استفاده کنید.

2- در وعده افطار، از غذاهای سبک و کم حجم مانند نان، پنیر، سبزی، فرنی و شیربرنج استفاده کنید.

3- در ماه مبارک رمضان جهت تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود و رفع عطش از سوپ سبزیجات بدون چربی استفاده کنید.

4- در ماه مبارک رمضان بهتر است سبزیجات بیشتر در وعده افطار و میوه جات بیشتر در وعده سحری استفاده شوند.

5- غذا خوردن اصلی در ماه مبارک رمضان در 3 مرحله ی سحر، افطار و شام می باشد که لازم است کاملا از هم مجزا باشند.


نظر شما :