مسابقه هفته سلامت سال ۹۸

مسابقه هفته سلامت سال ۹۸

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۰۶۱ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۳۲۹
لطفا به سوالات ذیل پاسخ و شماره گزینه صحیح را بهمراه شماره سوال به سامانه پیامک رسان معاونت غذا و دارو به شماره ۵۰۰۰۵۴۱۰۰۹۲۹ ارسال نمائید. ضمنا مهلت ارسال پاسخ مسابقه تا مورخه ۹۸/۰۲/۰۷ می باشد.
مسابقه هفته سلامت سال ۹۸

            

سوالات

1-  کدام مورد جزء دسته بندی مکمل های تغذیه ای نمی باشد؟

الف) مکمل های رژیمی         ب) غذاهای ورزشی                            ج) مکمل های ویژه                                       د) مکمل های کارافزا

2-  بهترین راه دریافت مکمل های تغذیه ایی ............................. می باشد؟

الف) روزانه 1 عدد              ب) در قالب یک رژیم غذایی مطلوب        ج) هفته ای 2 عدد                                       د) در صورت نیاز برای مدت طولانی

3-کدامیک از داروهای زیر حتما باید سر ساعت خورده شود؟

الف)آنتی هیستامین ها        ب)آنتی بیوتیک ها                           ج)مکمل ها و داروهای تقویتی                              د)داروهای گوارشی

4-فاکتور های خطر تغذیه ای برای بروز بیماری دیابت کدام گزینه می باشد؟

الف)چاقی                         ب)کم تحرکی                               ج)رژیم غذایی نا مناسب و پر کربوهیدرات                 د)هر 3 مورد

5)کدام یک از موارد ذکر شده اساسی ترین ماده برای ساخت گلبول های قرمز است؟

الف)کلسیم                        ب)فسفر                                       ج)آهن                                                           د)روی

6)وجود کدام ویتامین به جذب کلسیم و فسفر از روده کمک می کند؟

الف)ویتامین A                    ب) ویتامین D                            ج)ویتامین C                                                       د)ویتامین B

7)درباره لبنیات، معادل یک واحد شیر گزینه صحیح کدام است؟

الف)یک لیوان ماست-یک لیوان کشک                                                                         ب)یک لیوان ماست-دو لیوان دوغ کم نمک

ج)یک و نیم لیوان بستنی-دو لیوان دوغ کم نمک                                                            د)همه موارد

8)کدام گزینه جزء آلوده کننده های میکروبی شیر و فرآورده های لبنی نیست؟

الف)استافیلوکوکوس-کلی فرم                 ب)سالمونلادوبلین         ج)استرپتوکوک پنوموئید                                   د)لیستریامونوسیتوژنز

9)عامل بیماری تب مالت کدام گزینه است؟

الف)سالمونلاتیفی                          ب)بروسلا ملیتنسیس         ج)مایکو باکتریوم توبرکلوزیس                               د)یرسینیا انتروکولیتیک

10)کدام گزینه جزء روشهای سالم سازی و نگهداری فرآورده های لبنی نیست؟

الف)پاستوریزاسیون          ب)استریلیزاسیون                             ج)خشک کردن                    د)کنسرو کردن


لینک دانلود فایل

نظر شما :