معاونت غذا و دارو
آشنایی با تقلبات در فراورده های غذایی و مکمل های ورزشی
دوره آموزشی یکروزه آشنایی با تقلبات در فراورده های غذایی و مکمل های ورزشی جهت کارشناسان رابط در شبکه های بهداشتی درمانی دانشگاه و مسئولین فنی کارخانه های مواد غذایی در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، به مناسبت بزرگداشت روز جهانی غذا و لزوم توجه به سلامت آحاد جامعه، در این دوره آموزشی راه های شناسایی تقلبات در مواد غذایی و ادویه جات از جمله دارچین، زردچوبه، چای، عسل و زعفران معرفی گردید.
در بخش دوم این جلسه آموزشی، فراگیران با مشاهده و مقایسه نمونه های واقعی از محصولات غذایی و مکمل های ورزشی اصل و تقلبی با تفاوت های میان آن ها آشنا شدند.
نظر شما :