معاونت غذا و دارو

برگزاری جلسه بررسی مشکلات و بدهی های دارویی

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۲۵۰ اخبار معاونت
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل در پنجمین جلسه ستاد توزیع دارویی دانشگاه از بررسی مشکلات و بدهی های دارویی بیمارستان های تابعه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، پنجمین جلسه ستاد توزیع دارویی دانشگاه علوم پزشکی زابل با هدف بررسی مشکلات دارویی و بدهی های دارویی بیمارستان های تحت پوشش به شرکت های دارویی تشکیل شد.

دکتر میری معاون غذا و داروی زابل ضمن بیان اهمیت اجرای گایدلاین ها و پروتکل های دارویی در بیمارستان ها جهت مصرف بهینه داروهای پرهزینه، تعامل شرکت های دارویی و تامین به موقع نیازهای دارویی بیمارستان ها را در جهت حل مشکلات دارویی بیماران خواستار شد.

در پایان این جلسه که با محوریت تصمیم گیری در خصوص پرداخت مطالبات شرکت های دارویی ادامه یافت، اعتباراتی جهت پرداخت بدهی های شرکت ها از 20 درصد سهم حساب دارویی بیمارستان ها اختصاص یافت.