معاونت غذا و دارو

برگزاری جلسه ستاد توزیع دارویی معاونت غذا و دارو

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۱۱۹۵ اخبار معاونت
در جهت ارتقاء وضعیت ارائه خدمات دارویی در سطح منطقه، جلسه ستاد دارویی معاونت غذا و دارو با حضور برخی مدیران شرکت های پخش دارویی استانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در ابتدای این جلسه دکتر میری معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت سلامت بیماران مطالبی را در خصوص لزوم توجه ویژه به زنجیره تامین و توزیع اقلام دارویی جهت دسترسی سریع و آسان به دارو و رعایت سهمیه بندی داروهای با توزیع محدود طبق برنامه ریزی مورد نظر دانشگاه بیان نمود.

در این جلسه مشکلات مطروحه توسط اداره نظارت بر دارو مطرح و با مدیران شرکت ها بحث و تبادل نظر گردید و مقرر شد شرکت ها با توجه به حساس بودن داروهای بیماران خاص نسبت به تامین و توزیع به موقع دارو توجه بیشتری داشته باشند. در پایان این جلسه در خصوص استفاده شرکت ها از نرم افزار مورد قبول سازمان غذا و دارو و همچنین الکترونیکی کردن فاکتورها و توجه ویژه به شرایط حمل دارو با توجه به فصل گرما تاکید گردید.