راهکارهای توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی برای کاهش مصرف نمک در سطح خانواده ها

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۸ کد : ۱۱۴۴ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۵۸۵
راهکارهای توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی  برای کاهش مصرف نمک در سطح خانواده ها

راهکارهای توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی  برای کاهش مصرف نمک در سطح خانواده ها

- دقت به برچسب غذایی و مطالعه دقیق محتوای نمک محصولات غذایی به هنگام خرید.

- استفاده از محصولات غذایی کم نمک تر

-حذف نمکدان وسس های آماده از سرسفره های غذای خانوار

- کاهش مصرف خانگی نمک برای آشپزی روزانه )یک پنجم قاشق چایخوری درروزقابل قبول می باشد(

- کاهش دفعات مصرف غذاها یا مواد غذایی پرنمک و یا نمک سود مانند انواع شورها ) مثل خیار شور ،زیتون شور، کلم شور،(  تخمه آجیل های نمک سود، ماهی های شور، چوب شور، بیسکویت های نمک سود یا نمکین و...

- کاهش گرایش ذائقه ای نوزادان وکودکان به سمت غذاهای پرنمک وشور با طبخ غذاهای کم ویا بی نمک


نظر شما :