راهکارهای توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی برای کاهش مصرف نمک در سطح خانواده ها
راهکارهای توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی برای کاهش مصرف نمک در سطح خانواده ها
- دقت به برچسب غذایی و مطالعه دقیق محتوای نمک محصولات غذایی به هنگام خرید.
- استفاده از محصولات غذایی کم نمک تر
-حذف نمکدان وسس های آماده از سرسفره های غذای خانوار
- کاهش مصرف خانگی نمک برای آشپزی روزانه )یک پنجم قاشق چایخوری درروزقابل قبول می باشد(
- کاهش دفعات مصرف غذاها یا مواد غذایی پرنمک و یا نمک سود مانند انواع شورها ) مثل خیار شور ،زیتون شور، کلم شور،( تخمه آجیل های نمک سود، ماهی های شور، چوب شور، بیسکویت های نمک سود یا نمکین و...
- کاهش گرایش ذائقه ای نوزادان وکودکان به سمت غذاهای پرنمک وشور با طبخ غذاهای کم ویا بی نمک
نظر شما :