راهکارهای توصیه شده توسط سازمان سلامت جهانی برای کاهش مصرف نمک در سطح عموم جامعه
1 توافق با کارخانجات و صنایع غذایی به منظور کاهش استفاده از نمک در محصولات تولیدی
2 تنظیم قوانین و مقررات محدود کننده مصرف نمک در محصولات غذایی و لبنی و نوشیدنی
3 تشویق کارخانجات و صنایع غذایی به تولیدات محصولات غذایی کم نمک و یا بدون نمک تحت عنوان محصولات سالم غذایی ، محصولات سبز ، سازگار با سلامتی و یا دوستدار سلامت
4 تشویق و تایید محیط های عمومی صرف غذا که دوستدار سلامت بوده و یا عاری از نمکدان باشند مانند مدارس ، مهدکودک ها ، دانشگاه ها و رستوران ها و...
5 تشویق کارخانجات و صنایع غذایی به استفاده از برچسب هشدار و یا آگاهی دهنده میزان نمک موجود درغذاها
نظر شما :