پیام نوروزی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل

۲۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۱۰۰ اخبار معاونت
دکتر عبدالحسین میری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل در پیامی فرارسیدن نوروز فرخنده سال ۱۳۹۷ را تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوب وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ
فرا رسیدن سال نو نویدبخش شکفتن شکوفه های امید و تحول آینده است. آینده ای که همگان امید داریم در همه جهات بهتر از گذشته باشد .

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ریاست محترم دانشگاه  و کلیه معاونین و مدیران و پرسنل دانشگاه در سال ۱۳۹۶ و تبریک و تهنیت فرا رسیدن نوروز فرخنده سال ۱۳۹۷، زحمات و تلاش بی بدیل همگی در ارتقاء سلامت منطقه  را قدر نهاده و امید است در سال جدید با یاری خداوند یکتا بیش از پیش در مسیر پیشرفت و تعالی دانشگاه، پیروز و سرافراز باشید.

عبدالحسین میری
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل