×
تنظیمات ویجت
صفحه اصلی دانشگاه
وزارت بهداشت
سازمان غذا دارو
سامانه خدمات الکترونیک معاونت غذا و دارو
۰۱:۴۷ - شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
Toggle navigation
درباره معاونت
معاونت غذا ودارو
اهداف و رسالت
معرفی پرسنل
امور اداری
روابط عمومی
واحد آموزش
امور خدمات
نظارت بر دارو و مواد مخدر
مدیریت نظارت بر امور دارو وموادمخدر
معرفی مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر
معرفی پرسنل
مصرف داروهای گیاهی
مصرف غیر مجاز داروهای ماهواره ای
مدیریت دارو موادمخدر
شرح وظایف
واحدهای تحت نظارت
لیست باشگاه های بدنسازی سطح منطقه
لیست عطاری های تحت نظارت
تغییر قیمت
پرسش های متداول دارویی
محتوای آموزشی
نظارت بر مواد غذایی
اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
شرح وظایف
معرفی پرسنل
فرم ها
فرم مشخصات کارخانه
فرم قرار داد استخدامی مسئولیت فنی کارگاهها و کارخانجات مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
فرم ارزیابی مسئولین فنی واحدهای غذایی و آشامیدنی جهت انتخاب مسئول فنی برتر
فرم تعهد و سوگندنامه مسئول فنی
فرم تسویه حساب مسئول فنی
فرم ۳ برگی
فرم prps
فرم در خواست صدور پروانه بهره برداری (۳)
فرم درخواست اولیه جهت صدور /اصلاح/تمدید پروانه ساخت کارگاهی
فرم دوره آموزشی ۵ ساله مسئولین فنی
فرم ابلاغ به مؤسسه جهت معرفی جایگزین مسئول فنی مستعفی
فرم استعفا مسئول فنی
فرم درخواست صدور پروانه ساخت
قوانین و ضوابط
محتوای آموزشی
تراکت
روغن جامد ، ممنوع
سم سفید
نمک کمتر ، زندگی بهتر
لوازم آرایشی اصل را از تقلب تشخیص دهیم
راهنمای خرید روغن
برنامه کاهش عوارض مواد قندی ، نمک و اسید چرب ترانس
جایزگین های مناسب قند ، نمک و اسید چرب ترانس
انواع مسمومیت
راه های پیشگیری از مسمویت ها
سموم آفت کش
عوارض استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی
محصولات تراریخته
شناسایی لوازم آرایشی اصل از تقلب
کم هزینه ترین روش های ارتقا سلامت
توصیه های تغذیه ای نوروز ۹۷
کاهش قند مصرفی
چربی ترانس
شیوه زندگی سالم
آشنایی با مسمومیت با قارچ سمی
فلوچارت ها
انیمیشن
انیمیشن دیرین دیرین فریب
تغییرات قیمت و قیمتهای جدید شرکت پخش قاسم ایران۹۷/۰۹/۰۳
تغییرات قیمت و قیمتهای جدید شرکت پخش البرز۹۷/۱/۲۷
انیمیشن دیرین دیرین کارگاه عملی
انیمیشن دیرین دیرین نصیحت دلیوری
انیمیشن دیرین دیرین سبز نارنجی قرمز
انیمیشن دیرین دیرین یادمان
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی محصولات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه ها و کارخانه ها
فهرست کارخانجات
شماره های پروانه های ساخت و شناسه نظارت معاونت غذا و دارو زابل
لیست استانداردها
لیست حلال های مجاز در فرایند های صنایع غذایی
افزودنی های مجاز خوراکی
فراورده های دارای پروانه
فراورده های آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در سطح عرضه
اقلام غیر مجاز آرایشی و بهداشتی ۸
اقلام غیرمجاز آرایشی و بهداشتی ۹
قلم غیر مجاز ۱۰
قلم غیرمجاز ارایشی ۱۱
فرآورده های آرایشی غیرمجاز ۱۲
قلم غیرمجاز آرایشی ۱۳
خمیر دندان حاوی کربن فعال
شامپو ذغالی بنسر
فرآورده های بهداشتی
فرآورده های غذایی غیر مجاز در سطح عرضه
اقلام غیر مجاز ۸
اقلام غیر مجاز ۹
اقلام غیر مجاز ۱۰
اقلام غیر مجاز ۱۱
قلم غیر مجاز ۱۲
قلم غیر مجاز ۱۳
لبنی کاله اصفهان
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
تاریخچه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
نظام نامه
معرفی آزمایشگاه
بیانیه خط مشی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
مسئولیت قانونی آزمایشگاه
توانمندی های فنی در آزمایشگاه مواد غذایی
دستورالعمل ها
دستورالعمل خرید خدمات و ملزومات انجام آزمون
دستورالعمل انجام خدمات کالیبراسیون
شرح وظایف
شرح وظایف کارشناس مسئول
شرح وظایف کارشناس بخش میکروبی
شرح وظایف کارشناس بخش شیمی
شرح وظایف متصدی امود دفتری
پمفلت
فرم ها
فرم آموزش به مسئول فنی کارشناس آزمایشگاه کارخانجات
فرم آموزش به کارآموزان معرفی شده از دانشگاه
فرم تحویل نمونه
فرم جواب آزمایش نمونه مشروبات الکلی
فرم شکایت از جواب آزمایش
نظارت بر فرآورده های طبیعی
تاریخچه
معرفی (پرسنل)
فرآورده های طبیعی
ضوابط و مقررات
فرآیند ثبت
چک لیست ها و فرم ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده های سنتی
ضوابط و مقررات
فرآیند ثبت
چک لیست ها و فرم ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده های مکمل
ضوابط و مقررات
فرآیند ثبت
چک لیست ها و فرم ها
فهرست فرآورده ها
آموزش
آموزش های عمومی
آموزش های اختصاصی
تولیدات چاپی و غیرچاپی
منابع
واحدهای تحت پوشش
عطاری ها
باشگاه های بدنسازی
تماس با ما
رادیو دانشگاه   
صفحهاصلی
اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی -آرایشی و بهداشتی
قلم غیرمجاز آرایشی ۱۳
قلم غیرمجاز آرایشی ۱۳
قلم غیرمجاز 13 آرایشی
مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد
لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۰۳ مهر ۱۳۹۷
تعداد بازدید:۱۰۴