اخبار معاونت - آرشیو

دقت در انتخاب نوع آجیل مصرفی

دقت در انتخاب نوع آجیل مصرفی

انواع آجیل معمولا به صورت بوداده و پرنمک عرضه میشوند که افراط در مصرف آن موجب افزایش فشار خون و بدنبال آن تجمع آب در بدن (ادم) میشود.

ادامه مطلب
پروتئین های گیاهی

پروتئین های گیاهی

مغزهای آجیل حاوی مقادیر مناسبی پروتئین های گیاهی هستند که اگر به همراه انواع دیگری از پروتئین های گیاهی مانند حبوبات یا غلات مصرف شوند تاثیر بهتر و بیشتری در سلامتی بدن انسان دارند.

ادامه مطلب