اخبار معاونت - آرشیو

کاهش درصد نمک ، قند و روغن مصرفی

اعمال سیستم برچسب گذاری محصولات غذایی به عنوان اقدامات حمایتی در پروژه های موفق کاهش نمک ، قند و چربی در محصولات غذایی می باشد.این برچسب ها مصرف کننده را برای انتخاب محصول سالم تر هدایت و راهنمایی می کند.

ادامه مطلب
کاهش درصد نمک

کاهش درصد نمک

برای اطلاع از میزان نمک دریافتی از محصولات غذایی بسته بندی شده می بایست میزان سدیم درج شده بر روی بسته بندی مواد غذایی را در ۲/۵ ضرب کنید.

ادامه مطلب
کاهش درصد قند ساده

کاهش درصد قند ساده

در بسیاری از موارد ، حتی در متون علمی از شکر به عنوان سم سفید نام برده می شود ، پس دقت کنید این سم به ظاهر خوش طعم را بیهوده وارد بدن خود نکنید.

ادامه مطلب
معاونت غذا و دارو

تاکید رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی زابل بر روش های صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، در خصوص روش های صحیح تغذیه در این ماه که یکی از موارد مهم جهت جلوگیری از عوارض جسمی و عصبی می باشد مطالبی را بیان نمودند.

ادامه مطلب